1.Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul. Se incorporeaza si galbenusurile frecate cu untul aflat la temperatura camerei,esenta si faina turnata in ploaie.Se toarna aluatul intr-o tavaa tapetata cu hartie pentru copt si se da la cuptor pentru cca.20 minute la foc potrivit.
Se desprinde blatul copt de pe hartie si se lasa sa se raceasca un pic apoi il intoarcem invers(partea de jos in sus),tot pe harti de copt
Se mixeaza crema de branza cu zaharul apoi adaugam jumatatate din zmeura.Aceasta umplutura o intindem pe blatul intors ,repartizam deasupra zmeura apoi ajutandu-ne de hartia de copt,rulam usor si dam rulada la rece ,cel putin 2 ore,dupa care se scoate si se decoreaza cu frisca
si zmeura proaspata.Se serveste feliata.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii