Rulada Din Nuca de Cocos

Complexitate
redusa
Rulada Din Nuca de Cocos

Ingrediente

  • 320 g miere albine
  • 400 g biscuiti macinati
  • 480 g nuca cocos
  • 400 g nuca macinata
  • 4 galbenusuri ou crud
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 300 ml lapte
  • 100 g unt
  • pentru ornat: cacao sau bombonele colorate

Mod de preparare

Intr-un vas punem biscuitii macinati, nuca de cocos, nuca macinata, 4 galbenusuri de ou, zaharul vanilat, mierea de albine. Separat incalzim laptele si punem untul la topit in el. Cand untul e topit laptele il adaugam peste compozitia de mai sus si amestecam bine pana se omogenizeaza (daca mai e nevoie de lapte se mai adauga cate putin pana compozitia se prinde).

Pe folie de plastic presaram cacao, sau bombonele asezam o parte din compozitie pe ea si rulam. Punem ruladele la rece pentru cateva ore. Se feliaza si se poate servi.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate