Rulada de Ricotta cu Biscuiti, Cocos si Capsuni

Postat pe: 21-09-2010
(0)

Ingrediente

250 g ricotta sau urda
80-100 g zahar
10 linguri cocos ras deshidratat
25-30 biscuiti uscati petit beurre
capsuni sau alte fructe
aroma de vanilie
lichior de capsuni (facultativ)

Mod de preparare

Amestecati bine ricotta (urda) cu zaharul, adaugati cocosul si biscuitii faramitati, aroma de vanilie. Amestecati bine, puneti compozitia pe o folie hartie pentru cuptor, intindeti cu ajutorul lingurei compozitia (sa fie inalta cam 1-1,5 cm), deasupra puneti capsunile taiate bucatele si rasuciti compozitia cu ajutorul foliei facand o rulada. Daca vi se pare cam moale compozitia, puneti in plus biscuiti faramitati. Cateodata branza este mai zemoasa.

Strangeti bine la capete rulada si o puneti in frigider (in zona mai rece) minim 3-4 ore. Scoateti hartia, presarati cu cocos ras rulada. Se poate presara cocos ras si inainte de a intinde cu lingura compozitia pe hartia de cuptor.
Taiati in felii si serviti simpla sau cu un sos de capsuni trecute prin sita, indulcite si aromatizate cu putin lichior de capsuni. Poate fi ornata cu frisca si o capsuna deasupra fiecarei felii.

Se pot folosi in loc de capsuni si alte fructe... cirese, caise, piersici, prune etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de Ricotta cu Biscuiti, Cocos si Capsuni" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de Ricotta cu Biscuiti, Cocos si Capsuni