Salam de biscuiţi reţetă cu foi de napolitană
-punem pe foc apa cu zaharul,lasam sa deie in clocot apoi adaugam cacao si punem biscuiti pe rand...ca se inmoaie. Punem apoi si esenta de rom. Eu am lasat bucati mai mari sa se vada bucati de biscuiti.
-foaia de napolitan este pregatita pe un prosop
-turnam compozitia fierbinte pe napolitan(numai fierbinte trebuie sa fie compozite ca sa se inmoaie foaia de napolitan sa putem apoi rula), o intindem repede cu lingura, asteptam 1 minut dupa care rulam cu ajutorul prosopului
-ea se va intari cand se va raci
-eu am facut 2 rulade deoarece am avut napolitan destul in camara si pachetul era desfacut, deci foile erau moi si nu vroiam sa le arunc asa ca am facut reteta asta. Este ca salamul de biscuiti , foarte gustoasa. In cealalalta rulada in loc de cacao am pus cioco nutella.
-se taie dupa ce sta la rece.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii