Vom separa albusul de galbenus, batem albusul spuma, adaugand treptat zaharul pudra.
Adaugam galbenusul unul cate unul si mixam continuu, adaugam faina si pliculetul de zahar vanilat.
In tava de la aragaz punem hartie de copt, turnam compozitia si o intindem pe toata tava, dam la cuptor pret de 15-20 minute. Batem frisca pana se intareste, adaugam cutia de mascarpone cu zaharul si esenta amestecam pana se incorporeaza toate.
Foaia de rulada, cand e gata, o scoatem cu tot cu hartie pe un prosop umed. Asezam pe foaie crema, apoi asezam si capsunile. Rulam frumos si dam la rece.
Pentru decor am folosit doua tablete de ciocolata si bombonele pentru decor.
Pofta mare !Si gatiti cu drag♥
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorzacusca este bine-venita diminetilor de iarna...
Zacusca de vinete, ciuperci si maslineEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii