Vom separa albusul de galbenus, batem albusul spuma, adaugand treptat zaharul pudra.
Adaugam galbenusul unul cate unul si mixam continuu, adaugam faina si pliculetul de zahar vanilat.
In tava de la aragaz punem hartie de copt, turnam compozitia si o intindem pe toata tava, dam la cuptor pret de 15-20 minute. Batem frisca pana se intareste, adaugam cutia de mascarpone cu zaharul si esenta amestecam pana se incorporeaza toate.
Foaia de rulada, cand e gata, o scoatem cu tot cu hartie pe un prosop umed. Asezam pe foaie crema, apoi asezam si capsunile. Rulam frumos si dam la rece.
Pentru decor am folosit doua tablete de ciocolata si bombonele pentru decor.
Pofta mare !Si gatiti cu drag♥
foto credit Tudor Raiciu
Milkshake Capsuni & Banane & sirop de artarReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii