Vom separa albusul de galbenus, batem albusul spuma, adaugand treptat zaharul pudra.
Adaugam galbenusul unul cate unul si mixam continuu, adaugam faina si pliculetul de zahar vanilat.
In tava de la aragaz punem hartie de copt, turnam compozitia si o intindem pe toata tava, dam la cuptor pret de 15-20 minute. Batem frisca pana se intareste, adaugam cutia de mascarpone cu zaharul si esenta amestecam pana se incorporeaza toate.
Foaia de rulada, cand e gata, o scoatem cu tot cu hartie pe un prosop umed. Asezam pe foaie crema, apoi asezam si capsunile. Rulam frumos si dam la rece.
Pentru decor am folosit doua tablete de ciocolata si bombonele pentru decor.
Pofta mare !Si gatiti cu drag♥
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii