Rulada cu gem

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

faina 240 g
zahar 200 g
oua 12 buc
gem de caise 200 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Galbenusurile se freaca cu 80 g zahar, iar albusurile se bat cu restul de zahar. Dupa ce s-au batut bine, se amesteca galbenusurile cu albusurile si se adauga succesiv faina, amestecandu-se usor cu o lingura de lemn. Se intinde compozitia la grosimea de circa 1 cm, intr-o tava tapetata cu hartie alba si se coace la un foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se scoate din tava si se lasa sa se raceasca. Se intinde gemul pe intreaga suprafata a foii, se ruleaza foaia, se impacheteaza in hartie alba si se pune in frigider. Dupa cateva ore se taie in felii. Se tapeteaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada cu gem" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu gem
html