Ingrediente
● faina 240 g |
● zahar 200 g |
● oua 12 buc |
● gem de caise 200 g |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Galbenusurile se freaca cu 80 g zahar, iar albusurile se bat cu restul de zahar. Dupa ce s-au batut bine, se amesteca galbenusurile cu albusurile si se adauga succesiv faina, amestecandu-se usor cu o lingura de lemn. Se intinde compozitia la grosimea de circa 1 cm, intr-o tava tapetata cu hartie alba si se coace la un foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se scoate din tava si se lasa sa se raceasca. Se intinde gemul pe intreaga suprafata a foii, se ruleaza foaia, se impacheteaza in hartie alba si se pune in frigider. Dupa cateva ore se taie in felii. Se tapeteaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada cu gem" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada cu gem" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany