Rulada cu Crema de Cacao

Complexitate
medie
Rulada cu Crema de Cacao

Ingrediente

  • Foi:
  • 10 oua
  • 10 lg zahar
  • 10 lg faina
  • esenta vanilie
  • Crema:
  • 2 oua
  • 200gr zahar
  • 250gr unt
  • 2 lg apa
  • 50 gr cacao
  • esenta rom
  • Glazura:
  • 150 gr ciocolata
  • 75 ml frisca lichida
  • 25 gr unt
  • Decor:
  • frisca 200ml
  • ciocolata alba

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un aluat de blat simplu pe care il intindem in doua foi de rulada si il coacem la foc potrivit.

Foile racite se umplu cu crema de cacao preparata ca aici (http://www.reteteculinare.ro/forum/post-61091.html#61091/ cu diferenta ca am folosit unt in loc de margarina) le rulam si le tinem la frigider 2 ore.

Ruladele astfel obtinute le glasam cu glazura preparata tot ca la Tortul Gaby.

Eu pe una am decorat-o cu frisca si visine din dulceata iar pe cealalta cu gratar de ciocolata alba

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate