Din ingredientele de mai sus se face un aluat de blat simplu pe care il intindem in doua foi de rulada si il coacem la foc potrivit.
Foile racite se umplu cu crema de cacao preparata ca aici (http://www.reteteculinare.ro/forum/post-61091.html#61091/ cu diferenta ca am folosit unt in loc de margarina) le rulam si le tinem la frigider 2 ore.
Ruladele astfel obtinute le glasam cu glazura preparata tot ca la Tortul Gaby.
Eu pe una am decorat-o cu frisca si visine din dulceata iar pe cealalta cu gratar de ciocolata alba
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii