Rulada cu Crema de Cacao

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

Foi:
10 oua
10 lg zahar
10 lg faina
esenta vanilie
Crema:
2 oua
200gr zahar
250gr unt
2 lg apa
50 gr cacao
esenta rom
Glazura:
150 gr ciocolata
75 ml frisca lichida
25 gr unt
Decor:
frisca 200ml
ciocolata alba

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un aluat de blat simplu pe care il intindem in doua foi de rulada si il coacem la foc potrivit.

Foile racite se umplu cu crema de cacao preparata ca aici (http://www.reteteculinare.ro/forum/post-61091.html#61091/ cu diferenta ca am folosit unt in loc de margarina) le rulam si le tinem la frigider 2 ore.

Ruladele astfel obtinute le glasam cu glazura preparata tot ca la Tortul Gaby.

Eu pe una am decorat-o cu frisca si visine din dulceata iar pe cealalta cu gratar de ciocolata alba

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada cu Crema de Cacao" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

gyongyi67
•  25.11.2010 07:05:07

ai utat sa mentionezi la blat ca defapt albusurile se bat spuma si restul se incorporeaza treptat... alfel nu iti iese acest blat !
Te rog da mai multe detalii la retete, merci.

LORY
•  05.12.2008 14:34:54

Lucia si eu iti multumesc si ma bucur ca apreciezi retetele mele

lucia_bp
•  28.11.2008 17:19:39

Talentata la preparare,talentata la ornat !
Iti multumim ca ne impartasesti si noua din toate !

LORY
•  27.11.2008 10:39:47

Multumesc Alexya

AlexyaPui
•  26.11.2008 16:25:49

arata mai bine , de fapt mult mai bine decat cele din comert :*

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu Crema de Cacao