Sfaramati biscuitii si macinati nuca.
Curatati bananele de coaja si taiati-le in doua, pe lungime.
Amestecati ingredientele, pana la omogenizare completa, separat pentru crema neagra si pentru crema alba.
Presarati pe o coala de celofan, intinsa pe masa de lucru, zahar tos sau nuca de cocos. Puneti 1/2 din crema neagra si acoperiti-o cu 1/2 din crema alba. Asezati la marginea de pe latura lunga, jumatatile de la o banana.
Rulati cu ajutorul celofanului sub forma de sul si inchideti capetele. Procedati identic si pentru a doua rulada.
Dati la rece cateva ore.
Serviti taiata felii, simpla sau decorata cu frisca sau cum doriti.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii