Cartofii sfaramati, biscuitii, nuca,zaharul, esenta de rom si unt cat sa lege compozitia, se amesteca intr-un castron. Se imparte compozitia in doua. Intr-una din jumatati se pune cacao.
Pe o folie de aluminiu sau o bucata de celofan -marimea si forma unei coli A4- se intinde compozitia alba. Peste aceasta se intinde cea colorata.
Se ruleaza, se aseaza pe platou si se acopera cu glazura pregatita dupa indicatiile de pe plic. Se lasa rece 2-3 ore.
1. Poti inlocui untul cu margarina si ai o prajitura de post.
2. In compozitia colorata poti pune - la alegere: stafide tinute in rom macar o ora, fructe confiate.
3. Pe fiecare felie taiata poti face un mot mare si serios din frisca(vegetala). In varf pui o aschie de ciocolata si o servesti sub forma de tort.
Are gust de castane!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii