Rulada bicolora

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

300 g cartofi fierti in coaja se curata si se sfarama
200 g biscuiti sfaramati
150 g nuca macinata
200 g zahar pudra
2 linguri caca
1 fiola esenta de rom(de preferinta dr Oetker)
2-3 linguri de unt-cat sa lege compozitia
1 plic glazura cu gust de ciocolata(dr Oetker)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Cartofii sfaramati, biscuitii, nuca,zaharul, esenta de rom si unt cat sa lege compozitia, se amesteca intr-un castron. Se imparte compozitia in doua. Intr-una din jumatati se pune cacao.

Pe o folie de aluminiu sau o bucata de celofan -marimea si forma unei coli A4- se intinde compozitia alba. Peste aceasta se intinde cea colorata.

Se ruleaza, se aseaza pe platou si se acopera cu glazura pregatita dupa indicatiile de pe plic. Se lasa rece 2-3 ore.
1. Poti inlocui untul cu margarina si ai o prajitura de post.
2. In compozitia colorata poti pune - la alegere: stafide tinute in rom macar o ora, fructe confiate.

3. Pe fiecare felie taiata poti face un mot mare si serios din frisca(vegetala). In varf pui o aschie de ciocolata si o servesti sub forma de tort.

Are gust de castane!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada bicolora" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada bicolora