Rulada bicolora

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

300 g cartofi fierti in coaja se curata si se sfarama
200 g biscuiti sfaramati
150 g nuca macinata
200 g zahar pudra
2 linguri caca
1 fiola esenta de rom(de preferinta dr Oetker)
2-3 linguri de unt-cat sa lege compozitia
1 plic glazura cu gust de ciocolata(dr Oetker)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Cartofii sfaramati, biscuitii, nuca,zaharul, esenta de rom si unt cat sa lege compozitia, se amesteca intr-un castron. Se imparte compozitia in doua. Intr-una din jumatati se pune cacao.

Pe o folie de aluminiu sau o bucata de celofan -marimea si forma unei coli A4- se intinde compozitia alba. Peste aceasta se intinde cea colorata.

Se ruleaza, se aseaza pe platou si se acopera cu glazura pregatita dupa indicatiile de pe plic. Se lasa rece 2-3 ore.
1. Poti inlocui untul cu margarina si ai o prajitura de post.
2. In compozitia colorata poti pune - la alegere: stafide tinute in rom macar o ora, fructe confiate.

3. Pe fiecare felie taiata poti face un mot mare si serios din frisca(vegetala). In varf pui o aschie de ciocolata si o servesti sub forma de tort.

Are gust de castane!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada bicolora" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada bicolora