Rafaelo

Postat pe: 23-04-2008
(2)

Ingrediente

200 gr unt
200 gr zahar
200 gr lapte praf
200 gr nuca cocos
migdale sau alune

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga 3 linguri nuca de cocos, dupa care se adauga laptele praf(ca sa ingroase compozitia)se lasa la rece o jumatate de ora.

Apoi se fac mingiute mici in mijlocul carora punem o migdala sau o aluna dupa gust si se tavalesc prin nuca de cocos.

Sunt f f bune.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rafaelo" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

AlexyaPui
•  21.11.2010 08:47:41

dar poate asta e o alta reteta ;)

marjela
•  02.01.2010 22:54:11

nu asa se face este alta reteta asta nu semana de loc cu originalul

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rafaelo