Rafaelo

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 200 gr lapte praf
  • 200 gr nuca cocos
  • migdale sau alune

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga 3 linguri nuca de cocos, dupa care se adauga laptele praf(ca sa ingroase compozitia)se lasa la rece o jumatate de ora.

Apoi se fac mingiute mici in mijlocul carora punem o migdala sau o aluna dupa gust si se tavalesc prin nuca de cocos.

Sunt f f bune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)