Se pune apa la fiert cu uleiu, si zahar iar dupa ce a dat in clocot se pune faina si se amesteca bine, dupa care se raceste. Dupa care se adauga cate un ou si se amesteca bine, se pune compozitia in pos si se fac forme rotunde. Se da la copt circa 25-30 min.
Dupa ce s-au copt se stinge cuptorul si se lasa acolo pana se racesc. Se umplu cu budinca si se poate orna cu frisca (optional).
Cu frisca deasupra si toping de ciocolata, sau in loc de crema merge foarte bine si cu inghetata
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaIn acest week-end, am facut o mica ordine la fructe. Am scos ultima punga de prune din congelator, ultimul borcan cu visine,...
Desert tarta cu fructe si friscaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii