Profiterol (III)

Postat pe: 30-04-2011
(0)

Ingrediente

4 oua
150 gr faina
150 ml apa
150ml ulei
3 linguri zahar
1 budinca de cacao
500 lapte pentru budinca si 3 linguri de zahar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se pune apa la fiert cu uleiu, si zahar iar dupa ce a dat in clocot se pune faina si se amesteca bine, dupa care se raceste. Dupa care se adauga cate un ou si se amesteca bine, se pune compozitia in pos si se fac forme rotunde. Se da la copt circa 25-30 min.

Dupa ce s-au copt se stinge cuptorul si se lasa acolo pana se racesc. Se umplu cu budinca si se poate orna cu frisca (optional).
Cu frisca deasupra si toping de ciocolata, sau in loc de crema merge foarte bine si cu inghetata
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Profiterol (III)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Profiterol (III)