Se pune apa la fiert cu uleiu, si zahar iar dupa ce a dat in clocot se pune faina si se amesteca bine, dupa care se raceste. Dupa care se adauga cate un ou si se amesteca bine, se pune compozitia in pos si se fac forme rotunde. Se da la copt circa 25-30 min.
Dupa ce s-au copt se stinge cuptorul si se lasa acolo pana se racesc. Se umplu cu budinca si se poate orna cu frisca (optional).
Cu frisca deasupra si toping de ciocolata, sau in loc de crema merge foarte bine si cu inghetata
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPentru ca mama-soacra a cumparat zilele trecute maioneza de post, am ales sa fac aceasta salata pe care noi o savuram cu...
Salata de fasole verde cu maioneza, reteta de postEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii