Intr-un vas se pun la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga faina. Se amesteca bine si se lasa sa se racoreasca. Ouale se bat bine, apoi se incorporeaza in compozitie. Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unui pos, formam gramajoare din aluat. Se baga la cuptor pentru 15 minute.
Cand sunt gata, gogoselele se scot, se umplu cu crema de afine.
Se ia o cupa de inghetata si se asaza choux-uri, cupe de inghetata de ciocolata/piersici, iar pe deasupra se decoreaza cu sos de ciocolata.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii