Se prepară blatul de brownie : ciocolata şi untul se topesc la foc mic.
Ouăle se bat spumă cu zahărul, apoi se adaugă esenţa, şi făina cernută cu cacaua.
Se toarnă compoziţia într-o tavă mică şi se dă la cuptor, la foc micuţ, până se coace, cam 20 de minute. Se face testul scobitorii. Se lasă la răcit.
Între timp, se bate frişca spumă tare, se dă la frigider şi se pregăteşte sosul de ciocolată. Se pun la foc mic smântâna de gătit cu ciocolata şi cu nessul. Se amestecă continuu până se face un sos mai consistent. Se lasă la răcit.
În pahare sau forme individuale, se aşază straturi alternative de frişcă, sos de ciocolată şi brownie fărâmiţate. Se ornează după imaginaţie şi se dau la rece până la servire.
Poftă bună!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii