Se prepară blatul de brownie : ciocolata şi untul se topesc la foc mic.
Ouăle se bat spumă cu zahărul, apoi se adaugă esenţa, şi făina cernută cu cacaua.
Se toarnă compoziţia într-o tavă mică şi se dă la cuptor, la foc micuţ, până se coace, cam 20 de minute. Se face testul scobitorii. Se lasă la răcit.
Între timp, se bate frişca spumă tare, se dă la frigider şi se pregăteşte sosul de ciocolată. Se pun la foc mic smântâna de gătit cu ciocolata şi cu nessul. Se amestecă continuu până se face un sos mai consistent. Se lasă la răcit.
În pahare sau forme individuale, se aşază straturi alternative de frişcă, sos de ciocolată şi brownie fărâmiţate. Se ornează după imaginaţie şi se dau la rece până la servire.
Poftă bună!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii