Pricomigdale (II)

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ~100 grame zahar
  • ~100 grame faina
  • ~100 grame nuci date prin masina
  • ~1 ou
  • ~80 grame untura
  • ~picaturi esentiale de rom
  • ~grasime ptuns tava de copt

Mod de preparare

Se freaca foarte bine zaharul cu oul si untura, se adauga zaharul,essnta de rom si faina.

Se framanta bine.

Se fac perisoare mici (cat o nuca) si se pun in tava de copt la distanta mare una de alta.

Tava trebuie sa fie unsa.
Se coc la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa