Pricomigdale cu Cacao

Complexitate
redusa
Pricomigdale cu Cacao

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 1 Ceasca de zahar
  • 200 g migdale macinate
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingurita praf de copt (stins cu zeama de lamaie)
  • 3-4 linguri de cacao

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pana devin o spuma densa tare. Se adauga faina, cacao, praful de copt si migdalele amestecand incet pana totul devine un aluat nu foarte tare.

Se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se pun la cuptor (incins in prealabil) pentru aproximativ 20 min la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc