Pricomigdale cu Cacao

Complexitate
redusa
Pricomigdale cu Cacao

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 1 Ceasca de zahar
  • 200 g migdale macinate
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingurita praf de copt (stins cu zeama de lamaie)
  • 3-4 linguri de cacao

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pana devin o spuma densa tare. Se adauga faina, cacao, praful de copt si migdalele amestecand incet pana totul devine un aluat nu foarte tare.

Se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se pun la cuptor (incins in prealabil) pentru aproximativ 20 min la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate