Curatam merele si le razalim, apoi le staorcem de zeama si le punem la calit impreuna cu jumatatea de cana de zahar si scortisoare dupa gust.
Luam o tava pe care o ungem bine cu unt sau margarina, punem jumatate din aluat pe care il facem in felul urmator: amestecam faina, grisul si o cana de zahar. Peste aceasta compozitie punem o cana de zeama de mar, apoi compozitia de mar (calita), apoi cealalta jumatate de aluat iar apoi in final inca o cana jumate sau cat a mai ramas din zeama de mar.
Lasam la cuptor, la foc mediu circa 40 min.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaLa pranz le-am pregatit copiilor un piure si a ramas putin...care racit oricum nu mai e bun...si cum nu-mi place sa arunc...
Aperitiv bulete cu cascavalSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii