Intr-un castron se freaca untul si zaharul impreuna pana se obtine o crema pufoasa. Se adauga oul si esenta de vanilie, apoi ciocolata si faina si scortisoara si se amesteca bine. Se pune coca in folie de plastic si se da la frigider 30 minute.
Se incalzeste cuptorul la 350F -175C.
Se fac bilute din coca de cca 3 cm diametru si se aseaza la 4 cm una de alta pe o tava tapetata cu folie de copt. Se apasa mijlocul la fiecare prajiturica si se pune o cireasa in adancitura. Se coc 15 minute.
Dupa ce se racesc de tot se decoreaza cu glazura de zahar pudra, sau ciocolata alba topita, dupe preferinta.
Ies aproximativ 45 de prajiturele.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii