Intr-un castron se freaca untul si zaharul impreuna pana se obtine o crema pufoasa. Se adauga oul si esenta de vanilie, apoi ciocolata si faina si scortisoara si se amesteca bine. Se pune coca in folie de plastic si se da la frigider 30 minute.
Se incalzeste cuptorul la 350F -175C.
Se fac bilute din coca de cca 3 cm diametru si se aseaza la 4 cm una de alta pe o tava tapetata cu folie de copt. Se apasa mijlocul la fiecare prajiturica si se pune o cireasa in adancitura. Se coc 15 minute.
Dupa ce se racesc de tot se decoreaza cu glazura de zahar pudra, sau ciocolata alba topita, dupe preferinta.
Ies aproximativ 45 de prajiturele.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii