Se bat galbenusurile cu 2/3 din camtitatea de zahar si patru linguri apa fierbinte pana se obtine o spuma albicioasa. Se adauga si vanilia si coaja de lamaie. Se amesteca separat faina cu amidonul si praful de copt si se adauga peste galbenusuri alternand cu uleiul si laptele.
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se adauga si zaharul ramas.
Se amesteca apoi cu spuma de galbenusuri amestecand lejer de sus in jos sa nu se lase albusurile.
Am impartit compozitia in doua: in jumatate am adaugat 2 linguri cacao.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun cele doua compozitii in linii diagonale, alternand alb cu maro.
Se coace la 180 grade pentru circa 30-40 minute.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii