Prajitura Vieneza

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Foi:
7 oua
7 lg faina
7 lg zahar
2 pac de Naty rolls
Crema:
2 plicuri budinca de vanilie
600 ml lapte
12 lg zahar
esenta de vanilie
1/2 pac margarina(sau unt)
Zahar caramel:
300 gr zahar
100ml apa
Decor:
nuca de cocos

Mod de preparare

Se fac doua foi de rulada pe care le glasam cu zaharul caramel stins cu apa. Dupa ce s-a intarit caramelul punem un strat de crema (pe care o preparam dupa instructiunile de pe plic cu diferenta ca in compozitie mai adaugam si margarina) asezam Naty una langa alta, punem si al doilea strat de crema apoi asezam ultima foaie cu caramelul spre crema.

Imbracam cu putina crema si presaram deasupra nuca de cocos sau radem ciocolata. Se lasa la rece de pe o zi pe alta pana ce caramelul se topeste si prajitura poate fi taiata.




Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura Vieneza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura Vieneza