Prajitura turnata cu branza de vaci

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 oua intregi
9 linguri zahar
9 linguri ulei
9 linguri lapte
12 linguri faina
1 lingura de praf de copt
Umplutura:
500 g branza de vaci se amesteca cu 4 oua,
un praf de sare,
5 linguri de gris si o mana buna de stafide
se lasa deoparte si se adauga 5-6 linguri de zahar (sau dupa gust) si un plic de zahar vanilat numai inainte de a o pune peste aluat (deci cand prima jumatate din portia de aluat a fost coapta 10-12 minute)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul si se freaca pana se incorporeaza. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste amestecul precedant alternnnd cu laptele. Aluatul trebuie sa curga cand e luat cu lingura dar sa fie mai gros decat cel de clatite.

Se unge tava cu unt si se presara cu faina. Se toarna jumatate din aluat si se baga pentru 10-12 minute la (180C) in cuptor preincalzit.

Se scoate si se pune branza sau merele, se toarna restul de aluat si se pune la copt pentru 40minute.

Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra, se taie cand este racita complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura turnata cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura turnata cu branza de vaci