Amesteci galbenusurile cu zaharul pina se albesc, adaugi treptat cite o lingura de mascarpone si amesteci cu telul sau lingura de lemn. La sfirsit adaugi albusurile batute spuma si dai crema la rece.
In cafeaua neindulcita se pune lichiorul. Treci rapid piscoturile pe ambele parti prin cafea fara sa le afunzi de tot si le asezi intr-o tava dreptunghiulara. Se pune un strat de crema peste piscoturile siropate, apoi iar piscoturi si la sfirsit crema.
Deasupra peste crema se cerne putina cacao data prin strecuratoarepe toata suprafata prajituri si se pune la frigider cca. 6 ore.
Pentru a spori cantitatea de crema se poate adauga 200 ml. frisca batuta spuma dar atunci mai trebuie si 2-3 oua.
Se taie in bucati cit mai mici sau daca ai siropat prea tare piscoturile se poate servi si cu lingurita.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO reteta luata din revista Lidl, tare bun a iesit.
Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjelAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii