Intr-un castron se pun ouale cu zaharul si se freaca pana se albesc putin, se adauga uleiul pe rand, bicarbonat si faina.
Aluatul se framanta pe planseta. nu trebuie sa fie prea tare.
se imparte in doua. Se intinde o foaie, se pune in tava, se inteapa din loc in loc cu furculita, se pune marul ras, indulcit dupa preferinta, scortisoara, iar peste mar se pune a doua foaie de auat care se inteapa si ea.
Se da la cuptor la 180-200 grade si in 15-20 min maxim este gata
se pudreaza cu zahar (optional).
Este fff buna.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAceste minunate costițe de porc au fost cele mai delicioase costițe pe care noi le-am mâncat până acum. Gustul...
Costițe picante de porc la cuptorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii