Prajitura Simpla

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 24 linguri zahar
  • 24 linguri ulei
  • 2 plicuri praf copt
  • 200 g apa
  • faina cat cuprinde
  • un varf lingurita sare

Mod de preparare

Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul si se amesteca bine. Adaugam faina in ploaie cat cuprinde (aluatul sa nu fie nici moale nici vartos) adaugam si praful de copt stins cu otet dupa care se amesteca totul foarte bine. Facultativ, dupa dorinta se adauga si cacao. Bagam totul la cuptor circa 35 min.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Haiose

Haiose

Haiose
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii
Cele mai apreciate rețete
Afumatura la untura
1
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Degetele de pui - crocante si savuroase
5
Carte de bucate

Degetele de pui - crocante si savuroase

Degetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?

Degetele de pui - crocante si savuroase
Parteneri
Prajitura cu foi de zahar ars
Culinar.RO

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia