Pentru prima crema se caramelizeaza zaharul, iar cand este gata topit (capata o culoare maro) se pune o cana si jumatate de apa fierbinte si se lasa pe foc pana se dizolva tot zaharul (nu foarte mult). Se ia de pe foc si incorporeaza biscuitii fatimitati amestecand pana se formeaza o pasta groasa care se intinde imediat peste cele 6 foi mici de napolitata (sau 3 foi mari).
Pentru a doua crema se pune pe foc zaharul cu apa si se face un sirop ca la dulceata. cand s-a topit zaharul se ia de pe foc si se adauga 1 pachet de margarina si se amesteca apoi cu 100gr nuca de cocos si 300gr lapte praf.
Se omogenizeaza totul foarte bine pana se obtine o crema mai grosuta care se intinde repede peste crema cu biscuiti si se ruleaza. Rulourile astfel obtinute se infoliaza cu folie alimentara si se dau la rece. Dupa ce s-au racit se feliaza.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii