Prajitura `Salam`

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

250 g biscuiti populari
250 g rahat
150 g margarina
250 nuci uscate in cuptor si rasnite
3 linguri de cacao
1-2 foi de gelatina (facultativ)
4 linguri apa
2 linguri zeama de lamaie
1 lingura coaja de lamaie
1 lingura rom

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
In apa calda, in care s-a topit gelatina (daca exista), la foc mic, se topeste rahatul, taiat bucatele mici, se adauga cacaoa, nuca maruntita si se fierb impreuna, pana se obtine o pasta moale, in care se incorporeaza margarina.

Se ia de pe foc si se adauga biscuitii, sfaramati cat mai marunt si mirodenii. Se rastoarna pe o planseta acoperita cu zahar pudra, de grosimea 1 cm. Se ruleaza si se modeleaza prajitura de forma si grosimea unui baton de salam. Se da la rece si se serveste taiata rondele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura `Salam`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura `Salam`