Spalam bine caisele si visinele. Scoatem samburii si taiem caisele cuburi mai mari. Distribuim untul intr-o tava, asezam visinele si caisele peste unt si apoi presaram cele 150 g zahar. Introducem tava la cuptor pana pregatim blatul.
Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul, apoi laptele, mixand in continuare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.
Soatem tava din cuptor, turnam copozitia de blat si introducem tava din nou la cuptor pana se coace blatul. Facem testul cu scobitoarea.
Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o rasturnam pe un platou. Se poate orna cu frisca sau alta crema. Noi am servit-o asa simpla, fara frisca sau alta crema.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii