Spalam bine caisele si visinele. Scoatem samburii si taiem caisele cuburi mai mari. Distribuim untul intr-o tava, asezam visinele si caisele peste unt si apoi presaram cele 150 g zahar. Introducem tava la cuptor pana pregatim blatul.
Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul, apoi laptele, mixand in continuare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.
Soatem tava din cuptor, turnam copozitia de blat si introducem tava din nou la cuptor pana se coace blatul. Facem testul cu scobitoarea.
Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o rasturnam pe un platou. Se poate orna cu frisca sau alta crema. Noi am servit-o asa simpla, fara frisca sau alta crema.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii