Prajitura Puf cu Cirese

Complexitate
redusa
Prajitura Puf cu Cirese

Ingrediente

  • 7-8 oua
  • 2 cani de zahar
  • 2 cani de faina
  • 10 linguri de apa
  • un varf de cutit de sare
  • fructe (cirese, visine, la alegere)
  • 5 linguri ulei
  • praf de biscuiti pentru tapetat tava

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma.

Apa cu zaharul se face un sirop pe foc si fierbinte se pune peste albusuri. Se mixeaza pana se raceste putin. Cand s-a mai racit se adauga galbenusurile unul cate unul, uleiul cate putin, sarea si faina.

In tava tapetata cu ulei si biscuiti rasi se pune aluatul si apoi fructele. (eu am folosit tava mare de la cuptor, pe care de data asta am pus hartie de copt)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci