Puneti in castron cele doua oua (fara sa separati albusul de galbenus) si adaugati zaharul, mixati pina cind devine spumos. Adaugati untul moale si mixati ca sa il incorporati apoi adaugati apa si celelalalte ingrediente si mai amestecati o data bine cu mixerul.
Ungeti si tapetati tava (eu am folosit una de 26 cm si prajitura nu a iesit prea inalta, cu o tava mai mica iesea mai inalta si incapea si intr-o tava de chec sau in mai multe forme de briose/muffins). Ornati cu miez de nuca daca vreti si cu felii de para sau alt fruct sau nu puneti nimic.
Varsati continutul in tava si coaceti in cuptorul deja incalzit la 180C, timp de 20-25 minute maxim.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii