Puneti in castron cele doua oua (fara sa separati albusul de galbenus) si adaugati zaharul, mixati pina cind devine spumos. Adaugati untul moale si mixati ca sa il incorporati apoi adaugati apa si celelalalte ingrediente si mai amestecati o data bine cu mixerul.
Ungeti si tapetati tava (eu am folosit una de 26 cm si prajitura nu a iesit prea inalta, cu o tava mai mica iesea mai inalta si incapea si intr-o tava de chec sau in mai multe forme de briose/muffins). Ornati cu miez de nuca daca vreti si cu felii de para sau alt fruct sau nu puneti nimic.
Varsati continutul in tava si coaceti in cuptorul deja incalzit la 180C, timp de 20-25 minute maxim.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii