Prajitura Paradise Fanny

Postat pe: 31-05-2016
(0)

Ingrediente

Blat (forma cu diametrul de 20 cm):
200 g piscoturi
100 g unt
2-3 linguri de miere de albine
Crema:
200 ml frisca lichida
100 g branza proaspata de vaci
2-3 linguri de smntana
150 ml sirop de cirese
o mana de cirese fara samburi
un plic de gelatina (10 g)
Decor margine:
biscuiti figurine
decor
2 plicuri de gelle tort
300 ml sirop de cirese
cateva cirese cu codita

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

02h
Se maruntesc piscoturile apoi se amesteca cu mierea de albine si untul moale apoi se intinde intr-un strat uniform, se preseaza bine cu o lingura, intr-o forma circulara cu inel detasabil, se aseaza pe marginea formei biscuitii si se da la rece
Se mixeaza frisca bine pana se intareste se toarna siropul treptata mixand incontinuu. Smantana se mixeaza cu branzica apoi se varsa in frisca intarita. Se hidrateaza gelatina in 100 ml apa rece apoi se topeste la bain marin si se toarna in crema. Crema se toarna peste blatul din piscoturi, se presara ciresele dasupra si n crema apoi se da rece cel putin 2 ore.
Se prepara jeleul din siropul de cirese si praful de tort gelle dizolvat si apoi data intr-un clocot pe flacara, amestecand continuu apoi se toarna deasupra cremei intarite peste care am asezat ciresele cu codita. Se mai lasa 30 de minute la rece
Pofta buna!
O prajitura fara foc pentru toti copilasii de 1 iunie!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura Paradise Fanny" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura Paradise Fanny