Prajitura Negresa cu Nuca si Silvoita

Postat pe: 14-08-2016
(0)

Ingrediente

1,5 cana apa
un praf de sare
1 cana Green Sugar (se poate inlocui cu zahar tos) 1/2 cana ulei
2 cani pline cu varf de faina
2 lg cacao
1 plic praf de copt
esenta de rom
3-4 lg silvoita
1 cana nuca

Mod de preparare

PREGĂTIRE

30min
Intr-un vas se pune apa, praful de sare si Green Sugar-ul. Se amesteca pana se topeste zaharul, se adauga silvoita si nuca taiata grosier. Se amesteca apoi se toarna esenta de rom si uleiul.
Separat se amesteca faina, cacaoa si praful de copt. Se toarna peste amestecul lichid si se omogenizeaza bine.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35-40 de minute (sa treaca testul scobitorii). Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Se macina 2 lg de Green sugar pentru a obtine pudra si se presara deasupra peste prajitura. Se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!
Se presara deasupra cu zahar pudra vanilat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura Negresa cu Nuca si Silvoita" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura Negresa cu Nuca si Silvoita