Se amesteca zaharul, uleiul oul, amoniacul se dizolva in lapte apoi se adauga peste celelalte ingrediente. Se bat toate cu telul dupa ce zaharul s-a topit se adauga faina putin cate putin pana se obtine un aluat elastic. Se imparte in 3 si se intind foi care se coc la cuptor la foc rapid fara a se rumeni.
Merele rase se calesc cu zaharulse lasa sa se racoreasca, adaugam pesmetul si mirodeniile. Foile pregatite se umplu cu, compozitia obtinuta si se lasa la rece pana se inmoaie. Se portioneaza dupa preferinta sise pudreaza cu cu zahar
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu