Prajitura `Mascota` II

Complexitate
redusa
Prajitura `Mascota` II

Ingrediente

  • Pentru 3 foi negre:
  • 600 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 3 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 3 linguri cacao
  • 150 gr margarina
  • 2oua
  • Crema:
  • 4 linguri amidon
  • 550 ml lapte
  • 10 linguri zahar
  • 1 1/2lamaie (coaja si zeama)
  • 2 oua
  • 1 1/2 pachet margarina sau unt

Mod de preparare

Foile:
Se framanta un aluat si il impartim in 3 bucati, se intinde fiecare foaie pe hartie de copt, se coace, la foc potrivit, in partea de sus a cuptorului.

Crema:
Amidonul+zaharul+laptele+oua se amesteca bine, se pun pe foc, se amesteca pana se ingroasa, se lasa la racit, zeama de lamaie se pune la urma cite putin si amestecam. Margarina se amesteca bine pana face spuma, se amesteca cu crema fiarta si racita.

Ornam cu frisca si fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
salata de gogonele pentru iarna
4
Romania

salata de gogonele pentru iarna

salata de gogonele pentru iarna
Fursecuri fragede
5
Dulciuri

Fursecuri fragede

Fursecuri fragede