Prajitura la Metru Rapida

Complexitate
redusa
Prajitura la Metru Rapida

Ingrediente

  • Biscuiti
  • 1 pachet budinca capsuni
  • 1 pachet budinca cocos
  • (putem folosi si alte combinatii de budinca)
  • 600 ml lapte
  • 10 linguri zahar
  • 250 g Rama (pachet la cub)
  • 2 plicuri de glazura ciocolata

Mod de preparare

Fierbem budincile in 300 ml lapte cu cate 5 linguri zahar pana se ingroase, apoi se lasa la racit. Cand sunt racite adaugam in fiecare cate 125 g rama si mixam bine cu mixerul. Luam un biscuite si il ungem cu crema de capsuni, lipim un alt biscuite, apoi ungem un alt biscuite cu crema de cocos si tot asa alternam crema pe biscuiti si le lipim sa se formeze o rulada mai lunga.

Preparam glazura de ciocolata si o turnam deasupra ruladelor de biscuiti si lasam la rece pana se intareste (eu am folosit glazura de ciocolata de la DR Oetker). Taiem rulada pe diagonala, astfel vom obtine o felie in care va aparea ambele creme.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc