Fierbem budincile in 300 ml lapte cu cate 5 linguri zahar pana se ingroase, apoi se lasa la racit. Cand sunt racite adaugam in fiecare cate 125 g rama si mixam bine cu mixerul. Luam un biscuite si il ungem cu crema de capsuni, lipim un alt biscuite, apoi ungem un alt biscuite cu crema de cocos si tot asa alternam crema pe biscuiti si le lipim sa se formeze o rulada mai lunga.
Preparam glazura de ciocolata si o turnam deasupra ruladelor de biscuiti si lasam la rece pana se intareste (eu am folosit glazura de ciocolata de la DR Oetker). Taiem rulada pe diagonala, astfel vom obtine o felie in care va aparea ambele creme.
Pofta Buna!!!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii