Ingrediente
● 6 oua |
● 6 ling zahar |
● 6 ling faina |
● 1 lingurita cacao |
● praf de copt dr oetker |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:50min
Din ingredientele de mai sus se face un blat de tort se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina.
CREMA:
Se fierb 4 galbenusuri, 2 ling. faina, 1/4 lapte, vanilie multa. Dupa ce se raceste se amesteca 1 pachet de unt frecat spuma cu 150 g. zahar praf.
Aceasta crema se pune peste blat iar peste crema se pune spuma: din 4 albusuri, 150 g. zahar care se bat pe abur.
Deasupra se rade ciocolata.
Este foarte gustoasa! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura ``Inghetata falsa``" nu uita sa ii faci un review.
CREMA:
Se fierb 4 galbenusuri, 2 ling. faina, 1/4 lapte, vanilie multa. Dupa ce se raceste se amesteca 1 pachet de unt frecat spuma cu 150 g. zahar praf.
Aceasta crema se pune peste blat iar peste crema se pune spuma: din 4 albusuri, 150 g. zahar care se bat pe abur.
Deasupra se rade ciocolata.
Este foarte gustoasa! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura ``Inghetata falsa``" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 28.11.2010 12:54:33
am facut si eu aceasta prajitura,este foarte buna ,,felicitari pt reteata''