Se fac trei foi:
Se bat spuma trei albusuri cu trei linguri zahar. Cand spuma e tare se adauga 2 linguri nuca macinata si 2 linguri de faina si un varf de cutit de praf de copt. Se amesteca bine si se toarna in tava unsa si tapetata. Se da la cuptor la foc potrivit, maxim 10 minute. La fel procedati si cu urmatoarele doua foi.
Crema:
Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul (optional puteti adauga si o lingura de faina si trei linguri de lapte la galbenusuri) si se pun la fiert pe baie de aburi. Cand s-a ingrosat compozitia, se ia de pe foc si dupa ce s-a racit se amesteca cu untul. Se adauga bucatile de nuca prajita si ness-ul.
Glazura
Se freaca bine albusul cu zaharul pudra. Cand a capatat o consistenta alba, se adauga sucul de la jumatate de lamaie. Se mai amesteca putin sa se omogenizeze foarte bine si se intinde peste ultima foaie.
Se umplu foile cu crema, iar deasupra se pune glazura.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii