- separam albusurile de galbenusuri
- untul moale (cremos) il batem spuma cu zaharul
- peste crema de unt si zahar adaugam galbenusurile unul cite unul si batem mereu cu mixerul
- cind s-au incorporat toate galbenusurile adaugam intii cele doua linguri de smintina / lapte si apoi pe rind albusurile batute spuma si faina (o lingura de albusuri spuma o lingura de faina cernuta si iar albusuri, faina etc...) amestecind mereu de sus in jos.
- intr-o forma rotunda de 24 cm daca vreti o prajitura mai inalta sau de 26 cm cum am folosit eu puneti hirtia de copt (umezita si apoi stoarsa bine in pumn, se va intinde perfect in tava) si turnati compozitia
- asezati fructele si introduceti prajitura la cuptor la 180°c in cuptorul deja incalzit
- coaceti cca 45 minute
- cind prajitura s-a racit, taiati si pudrati cu zahar pudra
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii