Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet o forma de tort detasabila cu diametrul de 28 de cm. Merele se curata de coaja si se taie bucatele potrivite si neuniforme. Bucatelele de mar trebuie sa fie subtiri, pentru a se coace repede. Merele se aseaza in tava, iar peste ele se presara usor faina.
Albusurile impreuna cu sarea se bat cu mixerul bine, pana ce se intaresc, dupa care se adauga treptat zaharul. Cand s-a intarit bine, se opreste mixerul si se adauga fulgii de ovaz. Acum se amesteca cu grija de sus in jos. Se adauga si praful de copt, dupa care se amesteca bine compozitia pana ce se omogenizeaza.
Albusurile se adauga peste mere si se pune forma cu prajitura la cuptor pentru aproximativ 35 minute la foc potrivit. Cand s-a rumenit usor pe deasupra si a trecut testul scobitoarei, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Cand s-a racit se scoate din tava si obtional se poate presara cu ciocolata amara rasa pe deasupra.
Pofta buna!!!
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDin start trebuie să precizez că nu este un desert foarte dulce, dar mie mi-au plăcut tare mult, pentru că mai nou mereu...
Muffins cu mereAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii