Blatul:
Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusul + zahar + vanilie le amestecam bine, apoi batem albusurile spuma si le incorporam in crema de galbenusuri. Adaugam si faina+ praf de copt si turnam compozitia intr-o tava tapetata. Bagam la cuptor 25 min. Facem testul cu scobitoarea. Scoatem blatul cand este copt si il lasam la racit, apoi il taiem in doua.
Crema:
Preparam crema exact cum scrie pe plic. Pregatim si frisca.
Glazura:
Gemul de capsuni il rasturnam intr-o oala si il punem la foc si daca e nevoie le mai mixam pentru a avea o glazura fina.
Insiropam blatul (partea de jos) punem stratul de crema de vanilie, apoi stratul de frisca, asezam si partea celalalta de blat, insiropam si turnam gemul caldut. . . punem prajitura la frigider.
A iesit o prajitura atat de aromata si delicioasa de nu te poti satura de ea. Facusem inainte o prajitura turnata cu mere si...
Desert prajitura aromata cu mere si budinca de vanilieAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii