Amesteci foarte bine margarina cu zaharul cristale, pana dizolvarea acestuia. Adaugi nucile, albusurile batute spuma, faina si cacaua.
Compozitia rezultata se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la copt 30 min.
Intre timp se amesteca galbenusurile cu zaharul pudra si cand blatul este copt se scoate tava din cuptor, si se pune aceasta crema si o mai lasi sa se coaca 10 min.
Cand e gata lasi prajitura in tava sa se raceasca, apoi si presari ciocolata rasa.
Pofta buna!
Noua ne place, place, place..Haideti repejor la masa ca este calda!!!
Tocana din cotlet de porc cu cartofi noiReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii