Se maruntesc fulgii de porumb cu sucitorul apoi se amesteca cu untul topit si mierea de albine. Se intinde compozitia intr-o forma cu inel de tasabila, pe marginea formei se decoreaza cu jumatati de casuni.
Se mixeaza frisca cu nesul si zaharul pudra pana se intareste apoi se adauga gelatina hiodratata in 100 ml apa rece apoi topita la bain marin. Se toarna peste blatul din fulgi de pormb apoi se presara deasupra bucatele mici de capsuni si se da la rece cca 30 minute.
Se da la blender visinile a caror samburi s-au scos impreuna cu capsunile pana obtinem un piure fin.
Se mixeaza frisca cu zaharul vanilat pana se intareste apoi se adauga in fir subtire piureul de fructe, se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se toaqrna peste crema caramel, se decoreaza cu cateva capsuni si visine si se da la rece 2 ore inante de a fi taiata.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii