Prajitura de Post II

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani faina
  • 6 linguri mari cacao
  • 2 lingurite bicarbonat
  • 2 cani zahar
  • 2 vanilii
  • 2 cani apa
  • 10 linguri ulei (nu de masline)
  • 2 linguri otet
  • coaja de la o portocala

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam (ca la maioneza) coaja de portocala cu uleiul, si apoi adaugam otetul, vanilia, apa si zaharul. Amestecam bine sa se dizolve zaharul. Intr-un bol amestecam faina, cacaoa si bicarbonatul, le punem intr-o sita si le cernem direct in celalalt bol. Asa va creste mai bine prajitura. Amestecam (nu prea mult), ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia si dam tava la cuptor (preancalzit) la 170 grade pentru 35-40 minute. Se orneaza cu zahar pudra, cacao sau cu fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Haiose

Haiose

Haiose
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii
Cele mai apreciate rețete
Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
1
Garnituri

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Friptura pomana porcului
3
Fripturi

Friptura pomana porcului

Friptura pomana porcului
Kapuztnica Sau Supa de Varza
4
Parteneri
Prajitura cu foi de zahar ars
Culinar.RO

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce