Prajitura de Post I

Postat pe: 25-01-2010
(1)

Ingrediente

2 cani apa minerala
3 cani faina
200 g zahar (in functie de gem) o cana ulei
o lingurita bicarbonat de amoniu
o cana gem
zahar vanilat
esenta de vanilie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se amesteca faina cu apa minerala bine, se adauga uleiul, zaharul, amoniu, zaharul vanilat, esenta de vanilie si gemul. Luam o tava pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina, in care tornam compozitia amestecata bine.

Se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute (la foc potrivit).
Se serveste rece pudrata cu zahar pudra.
Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura de Post I" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

azaza
•  29.01.2010 21:33:30

Este delicioasa.Dupa ce o scot din cuptor torn deasupra o glazura calduta din12 linguri de zahar 7linguri de apa 3 linguri de cacao .O ornez cu nuca de cocos.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura de Post I