Ingrediente
● 2 cani apa minerala |
● 3 cani faina |
● 200 g zahar (in functie de gem) o cana ulei |
● o lingurita bicarbonat de amoniu |
● o cana gem |
● zahar vanilat |
● esenta de vanilie |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
40min
Se amesteca faina cu apa minerala bine, se adauga uleiul, zaharul, amoniu, zaharul vanilat, esenta de vanilie si gemul. Luam o tava pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina, in care tornam compozitia amestecata bine.
Se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute (la foc potrivit).
Se serveste rece pudrata cu zahar pudra.
Pofta buna! ! ! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura de Post I" nu uita sa ii faci un review.
Se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute (la foc potrivit).
Se serveste rece pudrata cu zahar pudra.
Pofta buna! ! ! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura de Post I" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 29.01.2010 21:33:30
Este delicioasa.Dupa ce o scot din cuptor torn deasupra o glazura calduta din12 linguri de zahar 7linguri de apa 3 linguri de cacao .O ornez cu nuca de cocos.