Merele se rad si se stropesc cu zeama de la lamii, dupa ce le-am razuit coaja. Merele rase, coaja de lamiie, zaharul, faina, vanilia, praful de copt si uleiul se amesteca.
Nucile un pic prajite si stafidele inmuiate se adauga si ele la compozitie. Totul se rastoarna intr-o tava rotunda de tort si se coace 50 de minute la 175 de grade. Se incerca cu scobitoarea. Se lasa la racit si se decoreaza cu nuci facute crocant sau zahar pudra.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.De ce i-am spus tocana de legume cu carne de porc si nu invers? Pentru ca predomina legumele, sunt in cantitate dubla ca...
Tocana de legume cu carne de porc la slow cooker Crock-PotO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii