Preparare:
Se amesteca uleiul cu mierea si zaharul. Compozitia pare zaharisita dar nu este nicio problema, se adauga laptele de soia sau cocos si se amesteca bine sa se topeasca zaharul. Separat se amesteca fainile cernute impreuna cu praful ce copt si sarea.
Se adauga peste lichid si se amesteca sa nu faca cocoloase. Fructele se amesteca in compozitie usor, eu am avut mure congelate si erau foarte mari asa ca am preferat sa le pun in cerc peste aluat.
Se pune in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina la 180 grade pentru 35 min.
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.
Este delicioasa si pufoasa ca un fulg se simte si gustul de miere intr-un cuvant yammy ....
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postCurcanul la cuptor este una din mancarurile preferate ale copilariei care da o aroma speciala Sarbatorilor de iarna.
Curcan la cuptorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii