Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit, cu ciocolata si untul topit. Se framanta bine pana la o omogenizare perfecta, apoi asezam in strat uniform in tava, presand bine cu dosul unei linguri.
Se mixeaza bine branza cu zaharul pana devine o crema legata si adaugam putin cate putin, piureul de castane. Turnam deasupra biscuitilor si dam la rece cateva ore. Ideal ar fi de seara pana dimineata.
Deasupra cremei de piure se aseaza cateva zmeure coapte, repartizate uniform pe toata suprafata.
Smantana se mixeaza la viteza maxima incorporanad cate putin zaharul pudra. Cand incepe sa se lege, ca o frisca, adaugam zmeura zdrobita sau un pic de sirop, apoi turnam si intindem cu grija deasupra zmeurei de pe stratul de crema de piure. Se mai lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a o taia in patrate.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaÎnvață să pregătești suberek cu carne: un preparat tradițional turcesc, crocant și savuros, umplut cu carne bine...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autenticMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii