Mixam ouăle cu zahărul minim 5 minute, apoi adăugăm laptele si uleiul treptat. Când s-au încorporat, punem faina amestecată cu praful de copt, lingură cu lingură.
Urmează esenta de vanilie, coaja si zeama de lămâie.
Imprietenim si ciocolata cu aluatul, apoi turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Asezam visinele, fara sa apasam si dăm la cuptor, preincalzit la 180 grade, pentru 35-40 minute.
Se lasa să se răcească si se taie, după dorința fiecaruia.
Daca folosim visine proaspete, scoatem samburii si le lasam la scurs o jumatate de ora. In cazul visinelor congelate, le lasam la dezghetat, le stoarcem usor si lasam in continuare la scurs.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorPrima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii