Bateti albusurile spuma.
Zaharul si galbenusurile se amesteca bine de tot pina se dubleaza volumul, se pune ulei, praf copt, zahar vanilat, faina. Si se amesteca usor la mixer. Daca aluatul e prea vartos se adauga putina apa minerala sau lapte.
Se adauga apoi albusurile si se invarte usor.
Se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt (forma poate fi si rotunda), se pun fructele si se da la cuptor la 150 grade.
Prajitura se poate face cu orice fruct va place.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii